Audiențe acordate de către subprefect

Subprefectul Judeţului Prahova, domnul Emil Drăgănescu, acordă audiențe în fiecare zi de MIERCURI, în intervalul orar 10:00-12:00, la sediul Instituției Prefectului Judeţul Prahova aflat în cadrul Palatului Administrativ din municipiul Ploiești, situat pe b-dul Republicii nr.2-4, intrarea „B”, camera 3, județul Prahova.

Subprefectul Judeţului Prahova, domnul Marius Soare, acordă audiențe în fiecare zi de JOI, în intervalul orar 10:00-12:00, la sediul Instituției Prefectului Judeţul Prahova aflat în cadrul Palatului Administrativ din municipiul Ploiești, situat pe b-dul Republicii nr.2-4, intrarea „B”, camera 3, județul Prahova.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați o cerere de primire în audiență (modelul cererii de înscriere în audiență este disponibil aici ),  formulată în scris şi care trebuie să conțină datele de identificare ale solicitantului și obiectul solicitării sau să completați formularul electronic situat aici.

Solicitările pentru înscrierea în audiență se depun cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte în cazul audiențelor ținute de către subprefect.

Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular. Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituției.

Persoanele care vin la sediul Instituției prefectului fără a se fi înscris în audiență, pot primi consiliere, in limita atribuțiilor instituției, la compartimentul relații publice,camera nr. 3-4 intrarea B.