𝑶𝒑𝒆𝒓𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊𝒊 𝒑𝒓𝒊𝒏𝒄𝒊𝒑𝒂𝒍𝒊 𝒅𝒆 𝒂𝒑𝒂̆ 𝒅𝒊𝒏 𝑷𝒓𝒂𝒉𝒐𝒗𝒂 𝒂𝒖 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕̦𝒊 𝒂𝒔𝒕𝒂̆𝒛𝒊 𝒍𝒂 𝑰𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕̦𝒊𝒂 𝑷𝒓𝒆𝒇𝒆𝒄𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊

Pentru că Instituția Prefectului Județul Prahova dorește să reprezinte partenerul real și de încredere în cadrul întregii comunități, a mediului public, dar și în cadrul mediului privat, prefectul Virgiliu Nanu și subprefectul Emil Drăgănescu și-au continuat astăzi seria de întâlniri de cunoaștere cu reprezentanți de servicii din județ.
De această dată, a fost rândul operatorilor regionali de apă (atât furnizori, cât și producători) de a participa la o ședință de lucru în care dumnealor să transmită puncte de vedere, dar și situații punctuale pe care le întâlnesc în teren și care le blochează sau nu activitatea, iar prefectura să ia la cunoștință despre problemele cu care se confruntă, căutând totodată și soluții.
Alături de producătorii de apă potabilă și de furnizorii principali ai județului, au participat la discuție și câțiva primari/ reprezentanți ai serviciilor de apă proprii aflate în subordonarea consiliilor locale.
Pentru a oferi sprijin și expertiză, dar și pentru o mai bună identificare a soluțiilor la situațiile expuse, au fost alături reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Prahova, dar și ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Prahova.
Apreciem participarea și îi mulțumim pentru prezență și implicare doamnei senator Laura Mogher- membru în cadrul Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru examinarea iniţiativelor legislative din domeniul justiţiei, care susține necondiționat necesitățile din teren de modificări/ interpretări/ adaptări legislative.