ACTIVITATEA SERVICIULUI PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI SE DESFĂȘOARĂ ÎN TOTALITATE LA NOUL SEDIU DIN CADRUL CENTRULUI COMERCIAL PRAHOVA VALUE CENTRE

Întreaga activitate a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se va desfășura începând de astăzi, 16 ianuarie 2023, în locația nouă din incinta complexului Prahova Value Centre din Municipiul Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.1.
Din responsabilitate şi respect faţă de cetăţenii care se adresează serviciului, dar şi faţă de angajaţii S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova, conducerea Instituţiei Prefectului Judeţul Prahova, a făcut nenumărate demersuri pentru găsirea unor soluții concrete pentru ca activitatea să nu mai fie desfăşurată în spaţii de lucru improprii din mai multe locaţii, acest lucru conturându-se prin faptul că serviciul va funcționa, din acest moment, într-un spațiu mult mai mare, nou și modern.
În această dimineață, începând cu ora 08:30 a început activitatea inclusiv la cele 10 ghișee de lucru, unde sunt desfășurate activități ce privesc eliberarea plăcilor cu numere de înmatriculare, înmatricularea/ radierea vehiculelor, soluţionarea cererilor pentru preschimbarea permiselor de conducere, eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie, dar și înregistrarea dosarelor de examinare auto.

Reamintim că alături de activitățile serviciului enumerate mai sus, tot în incinta Prahova Value Centre are loc testarea teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, iar punctul de plecare al candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice se va regăsi în parcarea complexului comercial (intrarea Mobexpert).

Noua locaţie beneficiază de ghişee noi, de o zonă de aşteptare generoasă, dar şi de o sală modernă pentru testarea teoretică ce permite examinarea concomitentă a unui număr mare de candidaţi și nu în ultimul rând de un număr considerabil de locuri de parcare atât pentru cetățeni, cât și pentru angajați.
Programul de lucru cu publicul al S.P.C.R.P.C.I.V se va desfășura: LU, MA, MI și VI între orele 08:30- 16:30, iar JOI între orele 08:30- 18:30.

Instituția Prefectului – Județul Prahova

16 ianuarie 2023