Comunicat de Presă, Deschiderea centrului de vaccinare de tip DRIVE-THROUGH la Ploiești Shopping City

Primul centru de vaccinare de tip DRIVE THROUGH din Prahova se va deschide în perioada 27- 30 mai

Începând de joi, 27 mai, ora 12:00, în parcarea de la Ploiești Shopping City  se deschide primul centru de vaccinare împotriva COVID-19, de tip Drive Through, din Prahova și va funcționa până duminică, 30 mai, orele 20:00.

Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech. Programul de administrare a dozelor de vaccin este urmatorul:

– Joi, 27 mai, între orele 12.00 – 20.00

– în zlilele de 28, 29 și 30 mai, între orele 08.00 – 20.00

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta în parcarea centrului comercial, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).

Evenimentul este organizat de Instituția Prefectului Prahova, Consiliul Județean Prahova, Primăria comunei Blejoi în parteneriat cu Ploiești Shopping City, dar și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Prahova,  ISU Prahova,  IPJ Prahova, IJJ Prahova, SAJ Prahova și STS.

Reamintim faptul că, în total, în Prahova funcționează 29 de centre de vaccinare, amplasate în 21 de localități în care se administrează 3 din cele 4 vaccinuri autorizate în UE – Pfizer, Moderna și AstraZeneca. Începând cu prima etapă din campania de vaccinare, până la această dată, în județul Prahova, un număr de 148.290