Comunicat de presă. Peste 1700 de persoane așteaptă deschiderea noului centru de vaccinare din Vălenii de Munte

După închiderea centrului de vaccinare din Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte, 1717 persoane care s-au înscris pe lista de așteptare urmează a fi redirecționate către alte centre de profil din Prahova. Autoritățile locale au făcut toate demersurile premergătoare deschiderii unui nou centru de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în Vălenii de Munte, dar din cauza lipsei personalului medical, acest punct de vaccinare nu poate fi operaționalizat.

Instituția Prefectului județului Prahova face din nou un apel către medici pentru a se alătura acestei campanii de vaccinare, având posibilitatea de a câștiga venituri suplimentare care pot ajunge până la 15.000 lei/lunar.

Pentru deschiderea noului centru din Vălenii de Munte este nevoie de medici specialiști care să asigure coordonarea și monitorizarea activității de imunizare.

Cei interesați sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0753.930.252, pus la dispoziție de către Instituția Prefectului județului Prahova pentru a sprijini autoritățile locale.

Instituția Prefectului – Județul Prahova
24 martie 2021

Foto cu caracter ilustrativ