DE LUNI, 12 DECEMBRIE 2022, CEI ÎNSCRIȘI PENTRU OBȚINEREA PERMISELOR DE ÎNMATRICULARE, VOR FI EXAMINAȚI LA NOUL SEDIU DE LA PRAHOVA VALUE CENTRE

𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐚𝐥 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐦 𝐏𝐞𝐫𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐈̂𝐧𝐦𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐕𝐞𝐡𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 𝐬𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥
Prefectul județului, Virgiliu Daniel Nanu a mers astăzi, însoțit de cei doi subprefecți Emil Drăgănescu și Alexandru Vane, într-o ultimă vizită, înaintea inaugurării ce va avea loc luni, la noul sediu al S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova organizat în incinta centrului comercial Prahova Value Centre.
 
Aceștia au dorit să se asigure, alături de șeful serviciului că până la acest moment, lucrurile sunt funcționale și bine puse la punct și că 𝐋𝐔𝐍𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐈𝐌𝐈𝐍𝐄𝐀𝐓̦𝐀̆, 𝟏𝟐 𝐃𝐄𝐂𝐄𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟐, beneficiarii nu vor întâmpina probleme si nu vor exista sincope în desfășurarea activității de testare.
 
Așadar. 𝐑𝐄𝐀𝐌𝐈𝐍𝐓𝐈𝐌, că începând de luni dimineață, 12 decembrie, toate cele 3.300 de persoane înscrise (pentru întreaga luna decembrie 2022) în vederea susținerii 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐞𝐢 𝐭𝐞𝐨𝐫𝐞𝐭𝐢𝐜𝐞, vor fi examinate în incinta centrului comercial din Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.1 (fosta uzină Upetrom), iar punctul de plecare pentru susținerea 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐞𝐢 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐞 de către cei 1.400 de candidați înscriși pentru luna în curs, se va regăsi în parcarea complexului comercial la intrarea către magazin Mobexpert.
 
Noua locaţie va beneficia de ghişee noi, de o zonă de aşteptare generoasă, dar şi de o sală pentru testarea teoretică, unde activitatea se va desfășura în condiții optime și moderne.
 
Până la jumătatea lunii ianuarie 2023, în aceeaşi locaţie vor fi transferate şi restul activităţilor ce privesc soluţionarea cererilor pentru preschimbarea permiselor de conducere, înmatricularea vehiculelor, radierea vehiculelor sau eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie.