Audiențe acordate de către prefect

Prefectul Judeţului Prahova, domnul Virgiliu-Daniel NANU, acordă audiențe în fiecare zi de marți, în intervalul orar 10.00-12.00, la sediul Instituției Prefectului Judeţul Prahova aflat în cadrul Palatului Administrativ din municipiul Ploiești, situat pe b-dul Republicii nr.2-4, intrarea „B”, camera 3, județul Prahova.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați o cerere de primire în audiență (modelul cererii de înscriere în audiență este disponibil aici),  formulată în scris şi care trebuie să conțină datele de identificare ale solicitantului și obiectul solicitării sau să completați formularul electronic situat aici.

Solicitările pentru înscrierea în audiență se depun cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte în cazul audiențelor ținute de către prefect.

Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular. Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituției.

Persoanele care vin la sediul Instituției prefectului fără a se fi înscris în audiență, pot primi consiliere, in limita atribuțiilor instituției, la compartimentul relații publice,camera nr. 3-4 intrarea B.