Instituția Prefectului Județul Prahova se implică și caută soluții în criza actuală a neridicării deșeurilor din cele 84 de localități prahovene

Având în vedere situația care de câteva zile persistă în municipiul Ploiești și în multe alte localități din județul nostru, și anume, neridicarea deșeurilor menajere de către operatorii contractați, dorim să aducem la cunoștință faptul că, în urmă cu câteva minute, la Instituția Prefectului s-a încheiat o primă întâlnire cu factorii responsabili de verificarea și controlul activității societăților de colectare, tratare și depozitare a deșeurilor.

Astfel, prefectul județului Virgiliu Daniel Nanu a dispus tuturor reprezentanților instituțiilor prezente și implicate în acest proces precum: Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția de Sănătate Publică și A.D.I Deseuri Prahova să indentifice soluții fezabile și totodată, să realizeze control în teren și la operatorii de salubritate.

Rezultatele acestei mobilizări vor fi făcute publice la finalizarea verificărilor, cel târziu mâine. Totodată, soluțiile ce urmează a fi propuse, vor fi dezbătute în cadrul unei noi întâlniri ce va avea loc în cursul zilei de mâine, 9 februarie 2024.