Opt centre de evaluare a pacienților confirmați cu Covid-19 și 91 de medici de familie care testează gratuit în județul Prahova la data de 25 ianuarie 2022

Încă un centru de evaluare COVID-19 a fost deschis în județul Prahova, numărul total al acestora ajungând la opt. Este vorba despre un centru de evaluare deschis în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Florești (Str. Gh.Gr. Cantacuzino, Nr.44, comuna Florești, tel.0244/369.215; 0244/369.321, program de lucru de lu- vi: 08:00- 11:30).

La centrele de evaluare se pot prezenta doar persoanele care au un rezultat pozitiv la un test Covid-19, omologat, confirmat și înregistrat în Corona-Forms. Pentru acest lucru, este foarte important ca testul să fie efectuat în laboratoare și farmacii omologate sau de către medicii de familie care au ca obiect și efectuarea activităţii de testare, în vederea introducerii rezultatului în platforma Corona- Forms.

Atașat comunicatului, regăsiți:

– lista completă a celor opt centre de evaluare Covid-19, cu programul de funcționare și numerele de telefon aferente;

– lista medicilor de familie (aflată în dinamică) care testează gratuit, astăzi, 25 ianuarie 2022, indiferent dacă solicitantul este sau nu înscris pe lista acelui cabinet medical individual;

lista farmaciilor avizate pentru testare (unde este plătită o taxa de serviciu, în funcție de fiecare lanț farmaceutic), pentru persoanele care nu dispun de medic de familie sau nu se află în proximitatea unui cabinet medical individual care să testeze.

 

Instituția Prefectului – Județul Prahova

25 ianuarie 2022