”REPREZENTANT PENTRU O ZI” LA INSTITUȚIA PREFECTULUI PRAHOVA

De Ziua Națională a Tineretului, Instituția Prefectului Județul Prahova s-a alăturat proiectului Fundației Județene pentru Tineret ” Reprezentant pentru o zi”.

Proiectul „Reprezentant pentru o zi” este o inițiativă națională, inedită, prin intermediul căreia tinerii dintr-o comunitate pot lua parte la activitățile desfășurate într-o zi obișnuită de lucru de către un ales local/ județean (Prefect, Președinte/ Vicepreședinte Consiliul Județean, Primar/Viceprimar).

Pentru a beneficia de această oportunitate, tinerii interesați și-au depus o „candidatură” (în urma apelului public), în care au descris motivația și interesul în a ocupa acest rol. Selecția s-a realizat de către FJT PH împreună cu o persoană delegată din partea instituției publice participante.

Cei 3 tineri care au avut cele mai bune candidaturi și au fost selectați pentru a își petrece ziua implicați în activitatea ce are loc la Instituția Prefectului Județul Prahova sunt:

✅ Prefect: Nicolae Elena Diana

✅ Subprefect: Timofte Andrei-Cristian

✅ Subprefect: Hachi Antonio Tiberius

Cu această ocazie, se dorește ca tinerii să aibă posibilitatea de a cunoaște în detaliu activitatea de pe întreg parcursul zilei a prefectului, respectiv a subprefecților și totodată, apropierea acestora din urmă și a instituției pe care o reprezintă, de tineri.

Tinerii selectați participă la toate întâlnirile/ședințele pe care prefectul/ subprefectul le are planificate astăzi, 2 mai 2022, tocmai pentru a putea cunoaște toate provocările cu care aceștia se confruntă.

Pe această cale, atât prefectul Virgiliu Daniel Nanu, cât și cei doi subprefecți Emil Drăgănescu și Alexandru Vane le urează tinerilor să își găsească țelul în propria țară, de ce nu, în județul Prahova și să nu înceteze niciodată să fie optimiști, creativi și perseverenți.

La mulți ani tuturor tinerilor!

  • Mulțumim Fundației Județene pentru Tineret prin președinte, Mihaela Tătaru, pentru propunere și pentru implicare, prin care am reușit să materializăm această activitate.

Proiectul este înscris în calendarul activităților dedicate Anului European al Tineretului (European Year of Youth 2022) https://europa.eu/youth/year-of-youth/activities/1806_en

https://europa.eu/youth/year-of-youth/activities/2020_en

https://europa.eu/youth/year-of-youth/activities/2021_en