📌𝐒̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚̆ 𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐫𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥, 𝟑𝟎 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟑

      Colegiul Prefectural a fost întrunit astăzi, la sediul Instituției Prefectului, iar ședința a fost prezidată de către subprefectul Emil Drăgănescu, care a interacționat cu reprezentanții deconcentratelor pe subiecte de interes general, ce reies din strânsa colaborare între instituțiile reprezentate în colegiu.
        Totodată, pe ordinea de zi a acestei întâlniri au existat trei subiecte principale, pe marginea cărora au fost purtate discuțiile.
      Așadar, inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, doamna Dumitra Ionescu a prezentat atât NOUTĂȚILE LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL MUNCII PENTRU ANUL 2022 (Noutati legislative sem I 2023), cât și RAPORTUL DE ACTIVITATE AL ITM PRAHOVA PENTRU ANUL PRECEDENT, 2022 (Rezultate activ 2022).
      În cea de-a doua parte a ședinței, directorul executiv al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Prahova, domnul Narcis Toboc le-a prezentat celor prezenți RAPORTUL DE ACTIVITATE AL INSTITUȚIEI AJPIS PRAHOVA PENTRU ANUL 2022( Raport activitate AJPIS 2022_BUN2).