ACTIVITĂȚI ÎN PROGRAMUL ”CURĂȚĂM ROMÂNIA”

Activitățile din programul ”Curățăm România” au fost extinse în cadrul Instituției Prefectului Județul Prahova, iar la propunerea prefectului Virgiliu Nanu, a avut loc o întâlnire extrem de interesantă și totodată benefică pe tema reciclării și colectării selective a deșeurilor.
Elementul de noutate a constat în faptul că la discuție au fost invitați să participe alături de reprezentanții structurilor cu competențe în acest domeniu ( Gărda de Mediu Prahova, Agenția pentru Protecția Mediului Prahova și Inspectoratul Școlar Județean Prahova) și reprezentanții elevilor și ai studenților din structuri precum Consiliul Județean al Elevilor, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești și Fundația Județeană pentru Tineret Prahova.
Prezența acestora din urmă a fost de bun augur deoarece a fost identificată o problemă reală, aceea că ne confruntăm cu câteva lacune de cunoștințe acumulate de tinerii noștri în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor.
Astfel, astăzi a fost conturat un proiect care are în prim-plan diverse activități și modalități de informare ale copiilor și adolescenților pe acest subiect.