𝗦̦𝗘𝗗𝗜𝗡𝗧̦𝗔 𝗖𝗢𝗟𝗘𝗚𝗜𝗨𝗟𝗨𝗜 𝗣𝗥𝗘𝗙𝗘𝗖𝗧𝗨𝗥𝗔𝗟, 𝟮𝟵 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮

Astăzi, 29 septembrie 2022, în sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ a avut loc ședința ordinară a Colegiului Prefectural, care a fost prezidată de cei doi subprefecți ai județului Prahova, Alexandru Vane și Emil Drăgănescu.

În cadrul ședinței, conducătorii Inspectoratului Școlar Județean, respectiv Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au prezentat informări cu privire la activitatea desfășurată în vederea asigurării condițiilor optime de începere a noului an școlar.  Totodată, a fost aprobat și Planul de Siguranță în unitățile de învățământ, plan primordial în asigurarea unui climat de siguranță în școlile din județul nostru.
Întâlnirea de astăzi a debutat puțin atipic, deoarece participanții la ședința Colegiului Prefectural s-au bucurat de prezența olimpicilor la informatică- cei care reușesc să facă județul Prahova cunoscut la concursurile de informatică din întreaga lume. Aceștia sunt îndrumați de doamna profesor Daniela Lica, profesor de informatică la Colegiul Național “I.L.Caragiale” Ploiești și, totodată, coordonator al Centrului Județean de Excelență Prahova.